[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Nyíló keretes szúnyogháló ajtó felmérés:

A méretet szélesség×magasság formában kell megadni. A falkáva méretet kell megmérni, és szélességben 5 cm-t, magasságból pedig 1-2 cm-t kell levonni. A szélesség esetében azért kell 5 cm-t levonni, hogy az egyik függőleges keretprofilon a zsanérok, a másik oldalt a csappantyú vagy mágneszár kényelmesen elférjen. Magasság mérésénél mindössze arra kell ügyelni, hogy az ajtó kényelmesen tudjon mozogni.

Rolós szúnyogháló ajtó felmérése

A méretet szélesség×magasság formában kell megadni. A falkáva méretet kell megmérni, és szélességben 4-5 cm-t, magasságból pedig 1-2 cm-t kell levonni. A szélesség esetében azért kell 5 cm-t levonni, mer a függőleges elemeken helyezkednek el a szemből felcsavarozásra szolgáló felfogató fülek, és ezek helyigénye oldalanként 2-2 cm.Ezek a fülek a megrendelésnél megadott szélességi méret részét nem képezik. Magasság mérésénél mindössze arra kell ügyelni, hogy az ajtó kényelmesen ta helyére tudjun kerülni.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]